valerie_objects neemt intrek in The Apartment

valerie_objects neemt intrek in The Apartment

Vanaf vandaag neemt valerie_objects, het jonge Belgische designlabel van Veerle Wenes waarachter designduo Hannes Van Severen en Fien Muller zich achter scharen, haar intrek in The Apartment. De hoogste verdieping boven winkel én restaurant Graanmarkt 13 werd ontworpen door de gerenommeerde architect Vincent Van Duysen, en is in die hoedanigheid het perfecte decors om er de prachtige ontwerpen van valerie_objects te etaleren.

En zo kan je dus vanaf vandaag 13 tot en met zaterdag 28 mei terecht in The Apartment om er de mooie designs zelf te ontdekken. Naast de realisaties van het designduo zelf, kan je er ook twee bestekken uit The Cutlery Project ontdekken van respectievelijk Maarten Baas en Koichi Futatsumata. Beide bestekfamilies zullen overigens ook te koop worden aangeboden in Graanmarkt 13.

Maarten Baas

Maarten Baas

 

Muller Van Severen

Muller Van Severen

Samenwerking

De samenwerking stond reeds langer op de agenda. Vorig jaar nog, tijdens de najaarseditie van designbeurs Maison & Objet te Parijs, troffen we het sympathieke designduo reeds aan op de stand van valerie_objects. (Lees het hier!) Met het huidige initiatief illustreert het label het geloof en vertrouwen in het gesmaakte ontwerpkoppel, dat vorig jaar nog werd gelauwerd als Designers van het Jaar. En terecht lijkt ons!

Ontdek hier ook nog enkele andere besteksets

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook