Ekobo Ona parfumverspreider: het knapste eco-vriendelijke design

Ekobo Ona parfumverspreider: het knapste eco-vriendelijke design


Met z’n zuivere lijnen en eco-vriendelijk materiaal is de Ekobo Ona parfumverspreider een uniek decoratief object dat het nodige cachet toevoegt aan iedere leefruimte. Gemakkelijk in gebruik, en voorzien van een schakelaar die je toelaat de sterkte van de verstuiver naar wens te reguleren.

Aromatherapie op een nieuw niveau

Ekobo ontwierp de Ona parfumverspreider om een aromatische, geurtjes neutralisterende sfeer te combineren met de therapeutische werking van etherische oliën.

Aromatherapie kan het beste worden omschreven als de kunst en wetenschap van de extractie van natuurlijke aroma’s uit planten. Deze oliën worden toegepast voor het balanceren en harmoniseren van de gezondheid, en het welzijn van lichaam en geest te verbeteren.

De ethetische oliën die ontwikkeld zijn voor de Ekoba Ona verstuiver heten Arôflora Synergies – samengesteld in samenwerkng met experts in aromatherapie. Deze aangename geurcombinaties hebben niet enkel een weldadige uitwerking op de mens en zijn omgeving, maar worden ook geproduceerd met respect voor het milieu.

Ontdek de Ekobo Ona geurverstuivers nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te laden


About The Author

Lees ook