Zalig warm de herfst en winter door

Zalig warm de herfst en winter door
Photo Credit To Stoov

De bomen verliezen langzaam hun bladeren, het weer wordt kouder en de dagen alweer korter: de herfst staat te popelen om te beginnen. Maar met de producten van Stoov® trek je vol warmte naar binnen. Stoov voegt daarnaast nog een extra wartmekussen toe aan haar assortiment: de Ploov Velvet.

Een zachte herfst
Fluweel is niet alleen in de mode, maar ook in het interieur ishet een blijvertje. En daarom introduceert Stoov® haar nieuwe stoffenlijn: Velvet. De Velvet hoezen zijn verkrijgbaar in mooie winterse en donkere kleuren, zoals Cinnamon Orange en Ginger Gold, die perfect passen bij de komende wintermaanden. De stof voelt heerlijk warm en zacht aan en is gemaakt van 100% Rpet. Perfect om lekker mee weg te kroelen in de zetel tijdens de koudere herfst- en wintermaanden.

En wanneer je werkt aan je bureau, valt het je op: het is fris, je nek is stijf en je concentratie is niet wat het zou moeten zijn. Daar heeft Stoov® iets op gevonden: de Big Hug. Een warmtedeken dat over de meeste bureaustoelen past. Ideaal voor thuiswerken, nog leuker om mee naar kantoor te nemen. Een groot voordeel van de Big Hug is namelijk dat discussies over de thermostaat op kantoor definitief verleden tijd zijn. En wie er warmpjes bij zit, concentreert zich beter.

Goed voor de energierekening!
De slimme infraroodtechnologie verwarmt jou direct, in plaats van de hele kamer. Met een lekker warmtekussen of -deken tegen je aan kun jij de thermostaat omlaag draaien en zo je energiekosten verminderen.

Een makkelijke, stijlvolle winter
De koude winters zorgen voor kale bomen, korte dagen en donkere ochtenden. Tijdens de winter is er dan ook niks lekkerder dan de kou te ontvluchten en lekker op de bank te kruipen met bijvoorbeeld een Homey: de elektrische oplaadbare kruik van Stoov®. De Homey heeft de vorm van een traditionele warmtekruik en is de ideale oplossing om het snel en veilig heerlijk warm te krijgen.

Of kies voor de Ploov, het bekendste product van Stoov®. Een kussen, groot en dik, dat tot 42 graden verwarmt. Hiermee plof je neer in de zetel met extra warmte. Waar jij wilt, want de Ploov is net als alle andere producten van Stoov® draadloos. Pof het kussen in je buik of in je rug, want dankzij het ingebouwde verwarmingselement krijg je het meteen warm waar je maar wilt. Het warmtekussen heeft drie niveaus: door op het label te klikken kies jij jouw ideale temperatuur. 

Klik hier om producten in te laden

Post source : Stoov

About The Author

Lees ook