BRANDINA neemt je mee op vakantie … in directe lijn naar de Italiaanse Rivièra

BRANDINA neemt je mee op vakantie … in directe lijn naar de Italiaanse Rivièra

Wie al eens op vakantie is geweest naar de Italiaanse Rivièra, kent ze zeker en vast: de typische Italiaanse privéstranden, voorzien van al het nodige comfort voor een dagje aan zee, … en als blikvanger de typische kleurrijke Italiaanse ligbedden. Deze typische ligbedden worden ook  Brandina genoemd.

HET ONTSTAAN VAN BRANDINA THE ORIGINAL

Brandina The Original is de lijn van tassen en accessoires gemaakt in Italië en vervaardigd met de typische stof van de ligbedden die je op de stranden van de Italiaanse Rivièra vindt. Het begon allemaal toen Marco Morosini, ontwerper en fotograaf, aan een fotografisch boek werkte, gewijd aan de Adriatische Rivièra. Morosini wou voor dit boek een originele cover door gebruik te maken van de stof waarmee de traditionele strandstoelen en ligstoelen zijn gemaakt. Zo ontdekte hij het potentieel van deze unieke stof.

Italiaanse stranden en de sfeer die je enkel daar kan proeven. Brandina exporteert op deze manier de Italiaanse kustcultuur over de hele wereld. Het merk ademt vrolijkheid, positivisme en geluk uit in zijn feelgood en hoogwaardige producten.

HET ONTWERP VAN HET MATERIAAL

De tassen van Brandina zijn het uiteindelijke resultaat van een intensief creatief proces. De inspiratie voor elke Brandina textuur komt uit een meesterwerk. Een schilderij of een fotocompositie vormt de basis voor de ontwikkeling van een nieuw design. De foto wordt bewerkt en omgevormd in symmetrische of passende vormen wat resulteert in een nieuwe compositie. 

De Brandina stoffen kenmerken zich door hun hoge weerstand tegen wrijving, uiterst sterk en bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden en uiteraard tegen de ultraviolette straling. Het weefsel met gekleurde strepen wordt gemaakt met een onverwoestbaar materiaal dat zijn eigenschappen niet verliest bij blootstelling aan de zon.

Benieuwd naar de volledige collectie? Nieuwsgierig om meer informatie te vinden over dit merk? Op de webshop www.brandina.be vind je een overzicht van alle modellen en designs.

www.brandina.be

About The Author

Lees ook