Design op kantoor met Curver

Design op kantoor met Curver

Knit Collectie:

De populaire Knit collectie van Curver werd uitgebreid met een aantal heel praktische items die uiterst geschikt zijn voor op kantoor of bureau.

Met de organizer voor het netjes opbergen van jouw schrijfgerief en de trays voor het bijhouden van alle paperassen, scoort Curver opnieuw hoge ogen.

De KNIT-lijn, is onderdeel van de new-wave weven trend, geïnspireerd op de kunst en de nostalgie van gebreid textiel.

Het ontwerplab van Curver heeft zorgvuldig de traditionele breitechnieken bestudeerd en heeft geleerd hoe je een authentieke “look & feel” creëert in kunststof producten. Met eindeloos geduld en aandacht voor de kleinste details werden alle segmenten met precisie geweven; steken werden gebreid in een gloednieuwe ontwerptaal. Een breed scala aan multifunctionele producten zijn verkrijgbaar in natuurlijke, warme en gezellige kleuren.

Wij zijn alvast fan!

Klik hier om producten in te laden

 

Infinity Collectie

 

Wie houdt van de Scandinavische stijl en van sobere vormen en kleuren, zal zeker gecharmeerd zijn door de pure en zuivere range boxen van Infinity. De opbergboxen in verschillende formaten en kleuren, nodigen uit om eindeloos te combineren. Met Infinity vind je zeker de ideale combinatie voor kantoor, woonkamer of kinderkamer.

 

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Lees ook