Haal het circus in huis met de najaarscollectie van Alessi

Haal het circus in huis met de najaarscollectie van Alessi

 

Alessi staat jaar en dag gekend om de functionele designartikelen die een perfecte aanvulling vormen op de gedekte tafel of op het aanrecht. De trendsetter pakt dit jaar uit met wellicht z’n meest imposante collectie – Alessi Circus. Ontworpen door de designer Marcel Wanders weten deze kleurrijke objecten ons te fascineren en telkens te verrassen met hun magische uitstraling.

Alessi Circus by Marcel Wanders

Naast trommeldozen, vazen, dienschalen en andere accessoires presenteert Alessi Circus vijf wonderbaarlijke Officina Alessi designobjecten. Slechts beschikbaar in een beperkte oplage en voorzien van de mooiste uitvoering zijn het verzamelobjecten om te koesteren.

The Jester

alessi-1

The Jester is de vrolijke joker die met plezier je fles wijn ontkurkt. In hurkzit of in vol ornaat, deze circusartiest geworden kurkentrekker in hoogwaardig RVS is bijna te mooi om te gebruiken.

The Ringmaster

 

alessi-2

Dit is de heer en meester van de ring: The Ringmaster laat zich rondrijden door z’n eeuwige gezel, het altijd hongerige circusaapje. Gebruik The Ringmaster als “dinner is served” belletje, of nog beter: “Coupe de Champagne, s’il vous plaît!”.

 

The Strongman

alessi-3

Met The Strongman heb je er een man bij in huis. Niet enkel een prachtig accessoire voor het interieur, maar hij kraakt ook nog eens je noten. Ideaal voor de kerstperiode!

The Candyman

 

alessi-4

The Candyman is wellicht het leukste item uit de reeks – hij zit namelijk vol met snoepgoed. Steek deze candy dispenser met geometrische vormen en levendige kleuren vol chocolade, marshmellows en candy canes.

 

The Ballerina

alessi-5

Een echte eyecatcher, dat is The Ballerina muziekdoos. Deze circusolifant balanceert met paraplu op een gouden bal terwijl de muis hem rustig gadeslaat. Wind je ‘m op, dan speelt hij een circusliedje voor je.

Ontdek de Alessi circuslijn nu op Niwzi:

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Lees ook