Box haard overtuigt door zijn pure vorm

Box haard overtuigt door zijn pure vorm

Strak en minimalistisch. Ook dat kan een houthaard zijn. Zoals deze nieuwe Box van Barbas.

Een 8 millimeter dik stalen omhulsel is hét kenmerk van deze haard. Doordat ook het rookgasafvoerkanaal in exact dezelfde kleur wordt geleverd, en geen onderbrekingen bevat, is het geheel een mooi designstatement in je woning.

Zelf kan je uit verschillende formaten kiezen, van 40 cm tot 80 cm breed, met of zonder de houtopslagmodule. Bovendien is het mogelijk de haard te laten rusten op een plateau, dat op zijn beurt verschillende gedaanten kan aannemen. Wat dacht je van een stalen plateau met stenen bovenkant, of een volledig stenen plateau?

Het verbrandingsconcept van de Box is op zijn minst uniek te noemen. Zo maakt Barbas zich sterk dat je met enkele houtblokken een hele avond voort kunt. Een enkele bediening regelt het vuur en het 8 millimeter dikke stalen design zorgt ervoor dat de kamer lekker warm wordt.

Het interieur van haard is voorzien in beton keramisch. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook uitstekende verbrandingseigenschappen volgens Barbas. Het resultaat is een rustige, gelijkmatige verbranding. Zoals het moet, nietwaar?

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Lees ook