De Ivar houtkachel van Dik Geurts: een blikvanger in ieder interieur

De Ivar houtkachel van Dik Geurts: een blikvanger in ieder interieur

Met het najaar in vooruitzichten is een knapperende open haard het summum van gezelligheid. Dik Geurts behoudt de charme van traditie, maar voegt ook design en duurzaamheid toe aan het fenomeen van houtkachels met z’n creatie Ivar. Zo heb je een blikvanger in huis die ook nog eens milieuvriendelijk is.

Dit is duurzaam design

De stoere Ivar houtkachel heeft een tijdloze vormgeving die in ieders huiskamer kan worden geïntegreerd. Dankzij zowel de kleine Low uitvoering, als de grote High kan je ‘m plaatsen in een kleinere woonruimte of onder een bestaande schouw. In samenspel met een moderne of juiste klassieke schouw van graniet of marmer is deze houtkachel een mooie center piece om gezellig rond te zitten met vrienden en familie.

Geschikt voor elke woning

De Ivar houtkachel heeft een vermogen van zo’n 4-6 kW en is aan te sluiten op een schoorsteenkanaal met een diameter van ø 125/130 mm. De kachel is evenals voorzien van een buitenluchtaansluiting en kan dus in goed geïsoleerde moderne woningen met mechanische ventilatie worden geplaatst.

Dankzij de handige deurhendel en luchtschuif heb je gemakkelijk en veilig toegang tot de kachel en regel je eenvoudig de luchttoevoer en de warmteafgifte.

De Ivar houtkachel is ook voorzien van een geoptimaliseerd verbrandingsproces waardoor deze snel op temperatuur komt en gassen volledig verbrandt, met als resultaat een lage, schone CO2 uitstoot.

Ontdek de Dik Geurts Ivar houtkachel lijn nu op Niwzi.

About The Author

Lees ook