comingB-bijzettafeltje voortaan ook in witte variant

comingB-bijzettafeltje voortaan ook in witte variant

Hoewel het Franse merk comingB verondersteld wordt met 15 jaar (opgericht in 2000) pas te beginnen puberen, stralen de ontwerpen binnen het portfolio toch heel wat maturiteit uit. Collectie na collectie weet comingB moderne en toegankelijke producten voor te schotelen voor de hedendaagse woning. De sleutelwoorden hierbij zijn eenvoud & elegantie.

Een schoolvoorbeeld van zo’n elegant doch eenvoudig product is de bijzettafel/tijdschriftenhouder, een tafeltje dus waar je probleemloos meerdere tijdschriften in kwijt kan, zonder het risico te lopen dat er overdaad of chaos ontstaat in de ruimte. Dit valt voor een groot deel toe te schrijven aan de lichtheid van het ontwerp, dat een gepoederlakt metalen onderstel combineert met een bovenschaal in hout of kurk. Dat tafelblad is er in wilg, walnoot, wit, zwart, grijs, rood of blauw.

ComingB-rangemagazines5

Wat het onderstel betreft, de stijlvol zwarte variant was er al, maar sinds kort is er ook een maagdelijk witte uitgave van dit polyvalente ontwerp, die er zo mogelijk nog lichter uitziet dan z’n donkere variant. Doe ons maar een witte versie, misschien met een blauw tafelblad, waarom niet…

ComingB-rangemagazines2

Het ontwerp van comingB is eens te meer een bewijs dat design met staaldraad nog steeds scoort, met andere exponenten zoals de wire bin van het Scandinavische Menu of de gehele Antonino Sciortino-reeks van het Belgische Serax.

About The Author

Lees ook