Bingo! Sciortino levert weer een ijzersterke bijdrage voor Serax

Bingo! Sciortino levert weer een ijzersterke bijdrage voor Serax

Dat Serax-designer Antonino Sciortino een buitengewone fascinatie koestert voor metalen sculpturen is niet nieuw. Met onder meer de Iron Vase XL, een hoge vaas uit gesponnen ijzerdraad, leverde de Italiaanse ontwerper al z’n visitekaartje af wat het Serax-portfolio betreft.

Boekenrek & bijzettafel

Met twee nieuwe producten zorgt Sciortino ook nu weer voor een ijzersterke bijdrage aan het Antwerpse designlabel.

Serax boekenrekHet eerste product is een opvallend boekenrek, in de hoogte opgebouwd met ijzerdraad als diagonale steunen. Het boekenrek is er in 180, 207 of 235,5 cm hoog, met respectievelijk plaatsinnames van 29 op 29, 34 op 34 of 39 op 39 cm.

Ook het tweede product, de tafelreeks Bingo, draagt onmiskenbaar de Sciortino-signatuur. Bij deze bijzettafel krijgt ijzerdraad opnieuw de volledige vrijheid, waardoor het item feilloos de hoofdrol opeist in zowat elke omgeving. Bingo komt er in zwart of wit, met een hoogte en diameter van ofwel 40 cm, ofwel 50 cm.

Fruitmandjes

Last but not least werden ook de iconische fruitmanden, het eerste product dat Serax van de Italiaanse ontwerper lanceerde in 2010, opgefrist. Vanaf nu zijn ze er in nog meer kleuren & formaten.

Serax Fruitmandje

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook