Vincent etaleert je wijnen in stijl!

Vincent etaleert je wijnen in stijl!

Wie een goed wijntje wel weet te smaken, en tevens op tijd en stond voor gasten graag uitpakt met zijn of haar exquise wijncollectie, ontdekten we onlangs het Vincent wijnrek, een oogstrelend toppertje dat je meest smaakvolle flessen op een originele manier tentoonspreidt.

Vincent door JuneSeven, een ontwerp van Alexandre Tebar, laat door z’n originaliteit eventuele uitdagers moeiteloos achter zich. Vincent, gepoedercoat in stijlvol zwart of maagdelijk wit is dan ook anders. In tegenstelling tot de rekken waarbij je enkel de bovenzijde van de capsule ziet, blijven de flessen gepresenteerd in dit mooie wijnrek veel meer zichtbaar.

JuneSeven2

Het Vincent wijnrek, een stijlvolle verrijking voor uw woonkamer of living, is er in twee hoogtes: 36 of 72 cm. De kleinste, die ruimte biedt aan 12 flessen, kan je desgewenst ook inschakelen als opvallend bijzettafeltje om je glas op te laten rusten. In de grotere versie kan je twee dozijn flessen kwijt.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook