Trendy tinten in de badkamer & in de keuken met het Deense Zone

Trendy tinten in de badkamer & in de keuken met het Deense Zone

Deense degelijk design, dat is waar Zone voor staat. Zone is een betaalbaar merk voor dagelijks gebruik in de badkamer en keuken. Ieder jaar opnieuw staan talrijke designers in voor een nieuwe exclusieve en bovenal trendy lijn, waar de focus op functionaliteit & kwaliteit komt te liggen.

Het nieuwe gamma is heel divers, van handdoeken over zeeppompen & tandenpoetsbekers tot wc-borstels, en is verkrijgbaar in een breed spectrum aan kleuren en modellen, voor elk wat wils. Bij de reeks Nova Bath van designer Thomas Dudzinski zien we Scandinavisch design in een licht, elegant jasje, waardoor de verschillende producten nagenoeg in iedere badkamer zullen passen. Of het nu gaat om een moderne of een rustieke badkamer.

Ook aan de eettafel zorgt Zone voor meer kleur bij elke maaltijd, door een breed & veelzijdig gamma aan veelkleurige siliconen onderzetter.

 

Bovictus Broos Zone

Ook Zone omschrijft de terugkeer naar pastelkleuren en eenvoud als dé trends bij uitstek voor 2015. Ook het gebruik van natuurlijke materialen, zoals bamboe en organic cotton, zijn aan een opmars bezig.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook