Geef eens een draai aan je zelfbeeld

Geef eens een draai aan je zelfbeeld

Spiegels zijn er in tal van afmetingen en ook wel vormen, maar al te vaak houdt daar de creativiteit van de ontwerpers ook meteen op. Zo niet bij Marie Thurnauer, interieurarchitecte én freelance productdesigner.

Voor het Deense Normann Copenhagen wist ze deze Fold Mirror te ontwerpen, een ogenschijnlijk eenvoudige spiegel die door z’n hoek een ruimte met een speels effect een extra dimensie weet mee te geven. Leuk is ook dat je door de speciale bevestigingsbeugels de Fold Mirror zowel horizontaal als verticaal kan bevestigen… Het speelse effect waarover we het daarnet hadden, kan je zo nog vergroten door meerdere spiegels – de prijs valt nogal mee – met een willekeurige ophanging te combineren op één wand.

Normann-Fold3

De Fold Mirror is er in drie groottes in de kleuren matzwart en Scandinavisch wit. Een voorkeursruimte voor het ontwerp is er niet, je kan de Fold Mirror wat ons betreft in eender welke ruimte kwijt, of het nu de woonkamer, de inkomhal of de badkamer is…

Lees hier meer over Normann Copenhagen!

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook