Een Curver voor iedereen

Een Curver voor iedereen

Opruimen, opbergen, … iedereen heeft er vroeg of laat mee te maken. We willen ons leven op orde houden en daarmee ook al onze spullen die ons dierbaar zijn. Je kan natuurlijk aan de slag met kartonnen dozen in alle formaten. Maar Curver, specialist in opbergdozen, heeft een heel scala aan producten en bewijst dat plastic dozen al lang niet meer saai hoeven te zijn. Integendeel, deze opbergdozen zijn een ware eye-catcher in jouw interieur!

We zetten ze hieronder even op een rijtje:

Knit

Breien is in! Woonaccessoires zoals poefs of kussens in gebreid textiel zijn helemaal trendy. Curver speelt hier heel duidelijk op in met hun nieuwe reeks Knit. De ‘look en feel’ van authentieke breistoffen werd vertaald naar een gamma van multifunctionele opbergoplossingen in warme, natuurlijke kleuren.

Klik hier om producten in te laden

Infinity

Wie houdt van de Scandinavische stijl en van sobere vormen en kleuren, zal zeker gecharmeerd zijn door de pure en zuivere range boxen van Infinity. De opbergboxen in verschillende formaten en kleuren, nodigen uit om eindeloos te combineren. Met Infinity vind je zeker de ideale combinatie voor kantoor, woonkamer of kinderkamer.

Klik hier om producten in te laden

Neo

De Neo reeks is volledig gemaakt van gerecycleerd plastic en is een antwoord voor de milieubewuste consument. Met Neo, bespaart u dus energie, vermindert u de CO2-uitstoot en doet u iets voor de planeet. En ze zien er dan ook nog eens heel trendy uit! Deze mandjes komen zeker van pas, niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer of keuken!

Klik hier om producten in te laden

Victoria

De romanticus onder ons, zal zijn gading vinden in de Victoria reeks. Deze mandjes met kanteffect zullen menig meisjes met plezier gebruiken om hun hebbedingetjes in op te bergen.

Klik hier om producten in te laden

Pocket

Deze handige, kleine pocketdoosjes zijn ideaal voor kleine spullen die je graag bij de hand houdt. De doosjes kunnen gemakkelijk opgeborgen worden in de rugzak, broekzak of de handtas. Ze zijn verkrijgbaar in een small, medium en large versie en ook nog eens in verschillende unieke motieven.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Lees ook