Poirot: de tafel die je stijl reflecteert

Poirot: de tafel die je stijl reflecteert

Eigenzinnig. Tijdloos. Duurzaam. En bovenal: Belgisch! Dit is waar het label Pinscher, het geesteskind van designer Stijn D’hondt, voor staat. De West-Vlaming werd enige tijd terug al gelauwerd met een Henry van de Velde-kwaliteitslabel voor het eerste Pinscher-collectiestuk ‘La Grande Bouffe’, maar blijft allerminst bij de pakken zitten. Alles bij zijn label Pinscher draait om persoonlijkheid, waarbij ieder interieur de reflectie is van de eigen stijl.

Of… zo zou het toch moeten! Geen eenheidsworst, geen voorgekauwde stijlen, geen Zweedse meubelmiljardairs die jou vertellen wat je persoonlijkheid is en desgevolg ook hoe jouw interieur er zou moeten uitzien…

Weinig bescheiden, Belgisch & Geniaal

“De inwisselbaarheid van de componenten van de Poirot maakt het perfect mogelijk om keer op keer een aha-erlebnis te bekomen wanneer iemand na enige tijd opnieuw je woonkamer binnenstapt.”

De jongste exponent van deze visie – naar eigen zeggen “Weinig bescheiden, Belgisch & Geniaal” is de Poirot, een strakke salontafel die volledig kan worden aangepast aan de eigen wensen. Een voorliefde voor marmer? Of toch maar liever een eiken tafelblad in verschillende beitsen? Geen probleem. En niet onbelangrijk: door deze te verlijmen op een onderliggende alu-honingraat, gaan er minder grondstoffen verloren, terwijl Poirot niks aan stevigheid hoeft in te boeten, integendeel.

Ook de afmetingen van de tafel van de tafel kan zelf worden bepaald, van 40 op 40 tot 140 op 140 cm.

PinscherPoirot 1Ook wat het conisch geslepen onderstel van de tafel betreft, zijn er verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld qua hoogte. Pinscher reikt in totaal 7 verschillende hoogtes aan. Zo kan je de tafel gebruiken als salontafel, maar mits andere poten ook perfect als eettafel. De tafel groeit dus als het ware met je mee.

Deze blijvende inwisselbaarheid van de componenten maakt het perfect mogelijk om keer op keer een aha-erlebnis te bekomen wanneer iemand na enige tijd opnieuw je woonkamer binnenstapt!

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook