Futuristische fruitschaal voor Alessi

Futuristische fruitschaal voor Alessi

Alessi, het bekende Italiaanse designmerk, weet telkens opnieuw te verbazen, te verrassen met hun opvallende producten, keer op keer toonbeelden van inventiviteit & originaliteit. Deze keer doen ze het met de Trinity, een futuristische fruitschaal van de jonge Australische ontwerper Adam Cornish, een item dat zich ook probleemloos uit de slag trekt als decoratiestuk.

De sterkte van deze schaal is de illusie van beweeglijkheid door het gebogen materiaal, als een drieledige golf die instant lijkt te zijn bevroren, maar waarvan je zou verwachten dat ze dra opnieuw in beweging komt. Door haar opvallende looks wordt Trinity gegarandeerd een eye-catcher. Alessi bewijst met dit ontwerp niet enkel vakmanschap te waarderen en hoog in het vaandel te dragen, maar ook cutting edge technology zoals lasersnijden te hanteren, met het oog op kwaliteit en maakbaarheid van zelfs de meest complexe ontwerpen.

Alessi Trinity Schaal

De Trinity van Alessi is er in zilver en wit en in verschillende formaten.

Zin in nog meer van Alessi?

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook