Messenblok of kunstwerk, de Magnum valt in ieder geval op

Messenblok of kunstwerk, de Magnum valt in ieder geval op

Om hun zachtaardige karakter staan messen niet echt gekend, en komen ze samen, dan kan je er van op aan dat er wel enkele scherpe uitvallen of snedige zinsneden worden gedeeld. Een van de mooiste ontmoetingsplaatsen die we tijdens de voorjaarsbeurzen onder ogen kregen, is deze Magnum-messenblok van het Italiaanse merk Spicy. Voor alle duidelijkheid: brandnieuw mag de Magnum dan wel niet meer zijn, opvallen doet ie des te meer, deze messenblok.

Spicy-Magnum-Messenblok-2

Deze heerlijk opvallende sculptuur van de Italiaanse designer Carlo Contin komt het best tot zijn recht wanneer je hem voldoende bekijks gunt op je aanrecht. De set is er in zwart, wit, groen, rood en chroom, en is opgebouwd uit een vleesmes, vismes, fruitmes, groentenmes, broodmes en een vork, telkens met een handgreep met softtouch-finish.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook