Lamp en terrasverwarmer in één

Lamp en terrasverwarmer in één

Buiten leven is hot, aangenaam, rustgevend, maar van zodra de zomerse zwoelte zich laat inruilen voor koele kilte – later op de avond of later in het jaar – zoeken we maar al te snel opnieuw beschutting tussen vier muren. Zou het niet aangenaam zijn mochten we die aangename buitenbabbel niet per sé moeten afbreken wanneer de kille handen van de nacht ons bruut beroeren? En dat we zonder ongemakken urenlang buiten zouden kunnen vertoeven?

Heatsail Dome 3

Licht én warmte

Ook het Antwerpse bedrijf Heatsail stelde zich de vraag, en besloot een concept te ontwikkelen dat, naast warmte, ook licht biedt. Het resultaat is de Dome, outdoordesignverlichting mét infrarood verwarmingselement. Naargelang de persoonlijke voorkeuren, is de Dome er als staanlamp of pendelend armatuur, wat het product ideaal maakt voor tuin of terras.

Heatsail Dome 5

Bedieningsgemak

De Dome laat zich bedienen via een centrale bediening of via een radiofrequentie afstandsbediening. Een druk op de knop en de opvallende verschijning straalt een onzichtbare, zalige warmte uit.

Deze opvallende terrasverwarmer, die ook indruk wist te maken tijdens de jongste uitgave van Maison & Objet, is er in wit, zwart of op maat in alle RAL-kleuren.

Heatsail Dome 1

Consumentenadviesprijs:
– Staande variant: < € 2900
– Pendelende armatuur: < € 1800

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook