GUBI Moon Collection: donkere tafels die de ruimte verlichten

GUBI Moon Collection: donkere tafels die de ruimte verlichten

Net zoals de maan de donkere nacht verlicht, verlangen we van design en meubilair dat ze er in slagen een ruimte op te lichten, zelfs wanneer ze niet getooid gaan in bleke of felle tinten. Met de Moon Collection kan je Space Copenhagen, de naam waar het Deense designduo Signe Bindslev Henriksen & Peter Bundgaard Rützou zich achter scharen, onmogelijk verwijten dat ze zich van hun belastende taak tegenover de veeleisende interieurliefhebber hebben gekweten.SpaceCopenhagen-Gubi-Moon3b

De Moon Collection van het Deense merk GUBI is een familie van organisch afgeronde tafels die zowel thuis als in openbare ruimtes kunnen worden gebruikt zonder misplaatst aan te voelen. De geheel eigen persoonlijkheid van deze tafeltjes wordt bekomen door het krachtige samenspel tussen enerzijds het prachtige glanzende eikenhouten tafelblad en anderzijds het onderstel dat steeds is vormgegeven als een halve of volle maan. En onmiskenbaar dragen ze ook de signatuur van de aloude Deense traditie in gedegen houtbewerking.

De kleinere salontafeltjes zijn steeds voorzien van een ronde voet, bij de royale eettafel werd geopteerd voor twee lichtere halve maanvormige voeten.

SpaceCopenhagen-Gubi-Moon4

De Moon Collectie bestaat uit een bijzettafeltje (Ø60 x H45), een grotere salontafel (Ø120 x H45), een ronde eettafel (Ø120 x H73) en de grote langwerpige eettafel 300 x 105 x H73)Reageer

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook