Eenvoudig maar trendy: Boto van XLBoom

Eenvoudig maar trendy: Boto van XLBoom

XLBoom ken je uiteraard al van onder meer de iconische Ball Chair van de Britse designer Finn Stone, sinds enige tijd is er ook deze Boto van diezelfde ontwerper. Het frisse meubelstuk, opgetrokken uit gerecycleerd ABS, is zowel een krukje/stoeltje als een bijzettafeltje.

De Boto reikt tot een halve meter hoog met een diameter van 35 cm en heeft een gewicht van 4,5 kg. Je kan hem krijgen in 6 kleuren. Voor eerst is er een witte of een matzwarte basis, die je volledig volgens wens kan combineren met een van de 6 covers. (Black, Breeze, Sky, Sunflower & Sunrise en tenslotte ook een houten versie).

Boto2

Over XLBoom

Het Belgische XLBoom werd in 1997 boven de doopvont gehouden door Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert. Sinds de oprichting van de firma werden er al talloze decoratieve accessoires, zitmeubelen en tafeltjes voor zowel binnen als buiten gelanceerd.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook