Een magazinehouder die terecht een prominent plekje opeist…

Een magazinehouder die terecht een prominent plekje opeist…

Over Umbra hebben we het wel eens gehad op dit portaal. (Onder meer de Cubist & de Matrix kwamen reeds aan bod!) Tijdens de jongste uitgave van vakbeurs Maison & Objet kregen we de eer om de nieuwigheden van het Canadese merk (opgericht in Toronto) met eigen ogen te kunnen aanschouwen. En ogen, die kwamen we tekort, want het zijn er heel wat voor komende herfst…

Stuk voor stuk zijn het prachtig lichte ontwerpen, die een zachte toets van Scandinavisch design met zich lijken mee te dragen. In dit artikel hebben we het slechts over één enkel product… Het is niet zo dat we je masochistisch op je honger willen laten zitten, maar geef toe: het verlangen naar het lichten van de tip van de Umbra-sluier, dat zal de uiteindelijke beloning toch alleen maar groter maken?!

Gazette-naast-elkaar

Vandaag hebben we het over de ‘Gazette’, een tijdschriftenhouder ontsproten uit de geest van de Tsjechische designer Jiri Pelcl. Het houten item is opgebouwd uit twee vakken, bijvoorbeeld enerzijds voor magazines of boeken, en anderzijds voor kranten. Gazette weet zowel in z’n glanzend witte als klassevol zwarte outfit eruit te springen, mede dankzij het opvallend houten handvat.

Gazette meet 38,7 x 35,6 x 21 cm (h x b x d) en kent een richtprijs van om en bij de 60 euro. Hij ziet er prachtig uit, dus plaats de moderne Gazette gerust in het zicht! Door de rubberen voetjes is er geen risico op schade van de onderliggende vloer…

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook