Designer armatuur voor Philips hue

Designer armatuur voor Philips hue

Philips heeft er weer een nieuwe telg bij. De hue Beyond is deze keer geen lamp, maar een armatuur. Zij het dan wel eentje die plaats biedt aan niet één, maar twee hue-lampen.

Philips Hue Beyond 5

De opzet van deze opvallende armatuur is tweeledig. Zo kan je de eerste van twee lampen instellen om functioneel wit licht te genereren, en tegelijk ook de sfeer van de kamer aanpassen door kleurrijk licht via de twee lamp.

Philips Hue Beyond 1

 

De twee lichtbronnen, een uplight en een downlight, vallen allebei afzonderlijk van elkaar af te regelen via smartphone of tablet. En zoiets biedt volgens Philips verscheidene mogelijkheden. Door deze armatuur in de slaapkamer te hangen, kan je sowieso sfeerlicht creëren, maar tegelijk ook voorzien in perfect leeslicht, afgestemd op jouw ideale kleurtemperatuur. Hang je ze boven de eettafel, dan kan deze perfect gebruikt als bureau waar de kinderen hun huiswerk kunnen maken.

De hue Beyond is er zowel als elegante tafellamp, pendellamp en plafondlamp, en is bovendien in staat samen te werken met andere hue – en Friends of hue-producten van Philips.

Consumentenadviesprijs:
– Tafellamp startkit: € 329
– Tafellamp uitbreidingskit: € 299
– Plafondlamp startkit: € 529
– Plafondlamp uitbreidingskit: € 499
– Pendellamp startkit: € 529
– Pendellamp uitbreidingskit: € 499

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook