Begin het jaar met een schone lei met de Strates Desk

Begin het jaar met een schone lei met de Strates Desk

Het nieuwe jaar brengt naar jaarlijkse gewoonte ook heel wat voornemens met zich mee. Orde op zaken stellen heet het dan, door opnieuw te gaan sporten, maar bijvoorbeeld ook door de stelselmatig chaotischer geworden werkplek opnieuw op te frissen…

Dit hersenspinsel – ook ondergetekende heeft zich onder het motto “tabula rasa!’  voorgenomen om letterlijk met een schone lei het jaar in te zetten – bracht onmiddellijk de gedachte aan de Strates Desk terug, een opvallend bureaumeubel dat we tijdens de meubelbeurs IMM onder ogen kregen.

Objekten-Strates3

Dit ontwerp van de Franse Mathieu Lehanneur voor het Belgische Objekten Systems, de firma achter de befaamde designer Alain Berteau, combineert het klassieke bureau met voldoende overzichtelijke opbergruimte.

Objekten-Strates2Het resultaat is een opvallend clean meubel waar je heel wat paperassen in kwijt kan. De Strates is er in de breedtes 148 en 190 cm, maar voor wie dan nog opbergruimte mist, zijn er ook nog andere consoles volgens hetzelfde in het oog springende design, die je dus met andere woorden kan combineren.

Het merk Objekten Systems ken je ongetwijfeld al. Ze kwamen immers reeds aan bod met deze zomerse Hotspot tafel en deze polyvalente Nightclub zetel

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook