Gezellig zomers tafelen met vrienden? Deze Hotspot tafel is er voor je!

Gezellig zomers tafelen met vrienden? Deze Hotspot tafel is er voor je!

 

De Hotspot is een prachtige eyecatcher van het Belgische Objekten Systems, een merk dat dit voorjaar al onze aandacht wist te trekken met onder meer de Nightclub zetel. Ook dit ontwerp van oprichter en designer Alain Berteau himself is ondanks z’n afmetingen een opvallend licht minimalistisch design.

Je kan de robuuste ronde Hotspot zowel binnen als buiten gebruiken. Het modulaire onderstel van dit mooie item is opgetrokken uit donkerbruin gepoederlakt staal, terwijl het tafelblad bestaat uit gelabeld berkenhout dat van een witte coating is voorzien, of is geolied. Naast deze twee kleuren is de Hotspot er ook in twee maten (diameter 188 cm – tafelblad 120 cm / diameter 218 cm – tafelblad 150 cm).

 

Objekten-05

Deze mooie Hotspot staat in de handleiding gepresenteerd, geflankeerd door een prachtig berglandschap, maar we willen je graag geruststellen: ook in jouw tuin zal hij zeker en vast prachtig staan. ‘Hotspot is de nieuwe iconische oplossing voor gezellig samenzijn met een elegante uitstraling‘, staat er te lezen, en we moeten toegeven: ook wij zien menig barbecue/feestje nog een poos langer duren met vrienden rondom deze tafel!

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook