Bang & Olufsen koppelt met BeoLink Multiroom techniek aan design

Bang & Olufsen koppelt met BeoLink Multiroom techniek aan design

Multiroom-audio. Zwaarwichtige maar gehypte term, die voor velen echter de ‘ver-van-mijn-bedshow’ blijft, wegens te complex. Met een nieuwe oplossing maakt Bang & Olufsen voorgoed komaf met de drempelvrees die er bij velen heerst.

Het bedienen van BeoLink Multiroom is immers kinderspel. Om nieuwe én bestaande Bang & Olufsen-producten in te haken op de Multiroom-beleving – verschillende muziek in verschillende kamers, òf dezelfde muziek doorheen het hele huis – hoef je enkel het product in kwestie aan te raken. Eenvoudig & intuïtief. Je hoeft dus geen instellingen te doorploegen, of op zoek te gaan naar de afstandsbediening of je smartphone om voor Multiroom te gaan.

Een tikje om geluid te verspreiden

Het kloppend hart van BeoLink Multiroom is het intelligente BeoSound Moment-muzieksysteem dat zich aanpast aan je luistervoorkeuren en autonoom muziek selecteert die overeenstemt met wat u op bepaalde momenten van de dag graag hoort.

Wanneer je ’s morgens opstaat, volstaat met andere woorden één aanraking van het eikenhouten bedieningspaneel van de BeoSound Moment om u te omringen met net die liedjes die je verkiest ’s morgens. Wil je de sound vervolgens doortrekken naar die BeoPlay A9-luidspreker in de woonkamer, dan volstaat opnieuw één enkele aanraking. In de keuken voor die lekkere koffie? Tik dan even je BeoSound Essence aan, zo vult je voorkeursmuziek al snel het hele huis. Het spreekt voor zich dat ook je Bang & Olufsen-televisie zonder problemen kan participeren in dit hele gebeuren!

Voor zowel nieuwe als oude Bang & Olufsen-producten

De nieuwste BeoLink Multiroom-producten worden voortdurend geüpdatet om je de nieuwste features en functies te kunnen bieden, maar ook bestaande Bang & Olufsen-producten kunnen probleemloos volgen met behulp van de BeoLink-adapter. De gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige audio- en visionoplossingen countert hiermee de wegwerpmaatschappij met duurzame oplossingen.

Geprikkeld door mooie hoogtechnologische oplossingen voor in je woning? Bekijk dan zeker en vast ook nog ons dossier rond Tech@Home!

Ontdek hier alle producten van Bang & Olufsen

Klik hier om producten in te laden

 

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook