BeoVision 11 van Bang & Olufsen

BeoVision 11 van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen claimt dat de BeoVision 11 hetzelfde effect op de woonkamer heeft als een kunstwerk. Het slanke design en het hoogglans gepolijste frame springen dan ook in het oog.

De BeoVision 11, een toonbeeld van design, werd het eerste televisietoestel bij Bang & Olufsen dat uitgerust is met het Smart TV-principe en de internetdiensten die daarbij horen. De BeoVision 11 kan je zowel via een draadloos netwerk als via de draad met het internet connecteren. Via een BeoRemote-applicatie kan je ook met je iPad of Android-tablet de BeoVision 11 bedienen.

BeoVision 11

De luidsprekerreeks vind je, net als bij voorganger BeoVision 10, vooraan in de tv. Zes luidsprekers, elk met een eigen versterker, moeten voor een kwalitatief geluid zorgen. Daarnaast beschikt het apparaat ook over een ingebouwde surround sound-module waarop je B&O-luidsprekers kan aansluiten. Rubberen manchetten van de kasten moeten voorkomen dat de vibraties van het geluid zich naar de rest van de tv verspreiden.

BeoVision 11 2

Dit toestel komt in verschillende uitvoeringen: zo heb je keuze tussen een zwart en zilverkleurig frame, een zwarte of witte achterkant en zes verschillende textielkleuren voor de voorkant. Met de gemotoriseerde vloerstand en een nieuwe gemotoriseerde muurbeugel zorgen ervoor dat de tv van de muur in een hoek van 90° kan draaien.

De BeoVision 11 is verkrijgbaar in versies van 40-, 46- en 55-inch. Het luidsprekerfront is in de prijs inbegrepen, maar dient apart besteld te worden.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook