Schitterend geluid en dito design met deze BeoPlay A9

Schitterend geluid en dito design met deze BeoPlay A9
B&O staat bekend om zijn opvallende designstukken en de BeoPlay A9 sluit perfect aan bij de filosofie dat functionaliteit en kwaliteit kunnen samengaan met een uniek ontwerp. Deze luidspreker kan volledig draadloos gebruikt worden: via DLNA of AirPlay kan je immers gemakkelijk je muziek afspelen. In de BeoPlay A9 vind je een 2.1 woofer, twee tweeters en twee speakers voor de middentonen.
Bang Olufsen - BeoPlay A9 2
Elke speaker heeft bovendien zijn eigen versterker. Het volume regel je door je hand boven de luidspreker te bewegen. Leg je je hand op de speaker, zal het toestel volledig uitschakelen. De A9 komt standaard met een witte cover, maar die kan ook in het zwart, bruin, groen, rood en zilver aangekocht worden.
Bang Olufsen - Nordic Sky
B&O heeft sinds enige tijd ook Nordic Sky-hoezen klaar waarmee je de Scandinavische kleuren naar je woonkamer brengt. De limited edition Nordic Sky-reeks bestaat uit een set covers en poten voor de BeoPlay A9-luidsprekers. Met de voorstelling van de Nordic Sky-editie brengt B&O Play de levendige Scandinavische zomernachten naar onze woonkamers. De fabrikant beschikt daartoe over drie verschillende edities, die je BeoPlay A9 een make-over geven.

Bang Olufsen - Nordic Sky 2

 


De Scandinavische zomernachten spreken tot de verbeelding: in het hoge noorden gaat de zon namelijk nooit volledig onder, zodat de hemel ook ‘s nachts intens verlicht blijft. De scherpe lichtinval van de zon zorgt daarbij voor bijzonder mooie kleuren. B&O brengt met Twilight, Dawn en Dusk blauwe, donkergroene en rood kleuren naar de A9-luidspreker. Deze drie kleuren geven de verschillende fases van de Scandinavische lucht weer.

Je kan de A9-speaker in Nordic Sky Edition aanschaffen, maar de cover- en potenset is ook apart verkrijgbaar voor zij die al over een A9 beschikken.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook