Zee Design voorziet in stijlvol alternatief voor grote slangenhaspels

Zee Design voorziet in stijlvol alternatief voor grote slangenhaspels

Wie op zoek is naar een buitendouche én ineens ook een stijlvol beetje extra kleur in de tuin, kon al geruime tijd terecht bij het Belgische Zee Design, een merk van stijlvolle buitentoepassingen die onmiskenbaar de signatuur van topdesigner Alain Gilles dragen.

Het assortiment mag dan wel niet breed uitgesponnen zijn, met de weinige referenties weet Zee Design zeker en vast te imponeren, zowel betreffende design als kleurkeuze. Want bij Zee zijn er telkens vier tinten waar je je voorkeursproduct uit kan kiezen. Maagdelijk wit of stijlvol zwart zijn er twee van, maar heb je het graag iets gewaagder, dan kan je ook gaan voor fel groen of roze.

ZeeDesign-MO2016-1b

ZeeDesign-MO2016-2bDit jaar komt het Belgische merk met een aanvulling op het assortiment, dat tot voor kort dus opgemaakt werd uit de Levantine-buitendouche en de Mirtoon-slangenhaspel in twee groottes. Er bestond met andere woorden nog een hiaat voor de eerder bescheidenere tuintjes of balkons, een lacune die dit jaar wordt opgevuld met de Sidra.

De Sidra

De Sidra is een soort van kunststof muurhouder, die helemaal conform de algehele ontwerpfilosofie van Zee Design én Alain Gilles past. Het is een item dat allerminst het uitzicht belemmert van terras of tuin, maar toch praktisch zijn nut weet te bewijzen.

Hoewel ook de Mirtoon slangenhaspels niet weinig trappen hoger staan op de designtrap in vergelijking met gebeurlijke uitdagers van de merken die men doorgaans aantreft in de bouwmarkt of het tuincentrum, heeft men het bij Zee Design begrepen dat er ook een alternatief moet zijn voor de toch volumineuzere stukken die deze haspels zijn.

Het antwoord op dit vraagstuk is dus de Sidra, een item waar menig appartementsbewoner zich gelukkig mee zal prijzen. En met een maximale slanglengte van 20 meter lijkt ons dat ook zelfs een iets minder bescheiden stadstuintje zal kunnen profiteren van deze aanvulling op het Zee-gamma.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook