Breng wat kleur en vrolijkheid naar je tuin of terras

Breng wat kleur en vrolijkheid naar je tuin of terras

Heel wat onder jullie zullen Kettler wellicht kennen van die leuke go cart waar je in je kindertijd uren op doorbracht, andere sportivo’s zullen het merk dan weer vooral kennen om z’n fitnessapparaten. Maar wist je dat het merk ook heel wat meer in z’n mars heeft? Nu dus wel!

Kettler heeft voor z’n nieuwe tuinstoel alvast geen verkeerde naam gekozen, want de Happy-reeks probeert met vorm en kleur terstond een glimlach op je lippen te toveren. En hoewel ondergetekende eerder visuele rust boven georganiseerde chaos – in zowel indeling, vorm als kleur – verkiest, moeten we zeggen dat Kettler in z’n opzet is geslaagd.

De kleurtjes van de tuinstoelen op je terras of op het gazon, brengen telkens je ze onder ogen krijgt zo’n kortstondig (of langer) gevoel van gelukzaligheid teweeg. En onder het motto ‘wie het kleine niet eert…’ weten we zo’n momenten wel te appreciëren. En dat doen we dus ook met de Happy!

Kettler-Happy-2

De stoelen komen er in limoengroen, koraal roze, turquoise, maar dus ook in het klassiekere zandkleur en ook wit of zwart. Voor elk wat wils dus. Het opvallendste effect en de meest jeugdige uitstraling verkrijg je door enkele tinten te combineren.

De Happy tuinstoelen kosten 79 euro per stuk.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook