De Balad-familie van Fermob breidt uit

De Balad-familie van Fermob breidt uit

De fris ogende Balad lamp is sinds z’n lancering een gigantisch succes gebleken, met dank aan z’n design en originaliteit. Met de lamp betrad Fermob voor het eerst de markt van buitenverlichting, maar de honger is duidelijk nog niet gestild gezien de Franse fabrikant aan gezinsuitbreiding doet binnen de Balad-familie.

De oorspronkelijke Balad (die 25 cm mat) krijgt er een uit de kluiten gewassen zus bij, de Balad H38 (38 cm). Deze variant is niet enkel groter dan z’n voorganger, maar wordt ook voorzien van drie verschillende lichtstanden.

Fermob-Balad-2

Nieuwe standaarden

Maar dat is nog niet alles! Fermob-designer Tristan Lohner schiep ook nog eens een minimalistische standaard voor de Balad-lamp, die op die manier nog meer modulariteit en veelzijdigheid weet te verkrijgen. Net zoals de lampen zelf, zijn ook de standaarden te verkrijgen in 6 kleuren: aubergine, fuchsia, carrot, storm grey, nutmeg, carrot en verbena.

Er zijn twee varianten van de standaard: een kaarsrechte versie, en een uitvoering die in een hoek is gebogen. Elk voorzien ze op hun manier in een specifieke spreiding van het licht en een eigen atmosfeer, perfect om die zomeravonden wat extra ‘sparkle’ te geven…

Fermob-Balad-3

Meer buitenverlichting?

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook