Wildspirit stelt RACK voor, een boekenhouder met présence

Tijdens de Biënnale Interieur in oktober 2014 konden bezoekers al kennismaken met de producten van Wildspirit, designmeubilair van Belgische makelij, en ook tijdens de jongste uitgave van Maison & Objet in Parijs was het opnieuw zover. Tijd dus om je een van de opvallende ontwerpen van het label te presenteren! Mocht je deze dan nog niet kennen…

RACK is een exclusieve tijdschrift- en boekenhouder voor het Belgische Wildspirit, ontsproten uit de creatieve geesten van gevestigde waarde Lieven Musschoot & golden boy Cas Moor.

Het resultaat is een prachtig gestileerde stuk dat zonder al te veel plaats in te nemen, toch heel wat aandacht weet te ontlokken, onder meer door de combinatie van strak wit met warm natuurlijk hout. De vormgeving is knap & stijlvol, de idee gebaseerd op het klangsysteem (dat toelaat om stukken aan de wand te bevestigen zonder dat de ophanging zichtbaar is).

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook