Wastafel Fuse wint iF Product Design Award 2015

Wastafel Fuse wint iF Product Design Award 2015

De Fuse-wastafel van NotOnlyWhite, die we reeds aan bod lieten komen op Decozine.be, heeft, na de German Design Award 2015, ook de prestigieuze iF Product Design Award gewonnen.

Het ontwerp van de hand van Marike Andeweg voor NotOnlyWhite werd geprezen om het onderscheidende karakter, waarbij rechte & gekromde lijnen samengaan. De strakke belijning aan de buitenzijde wordt versterkt door de organisch gevormde en subtiel geïntegreerde overloop aan de binnenzijde.

De Fuse is esthetisch top, omwille van het feit dat storende elementen, zoals de sifon, aan het zicht worden onttrokken, terwijl het verlaagde muurplateau ervoor zorgt dat deze wastafel iets verder van de muur lijkt af te zweven.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook