Een nieuwe 2- en 3-zitter van Royal Botania, da’s NINIX!

Een nieuwe 2- en 3-zitter van Royal Botania, da’s NINIX!

Royal Botania is een relatief jong (opgericht in 1992) maar desalniettemin matuur Belgisch merk van outdoor furniture. Het merk staat garant voor de meest geraffineerde en gevarieerde ontwerpen die er in de wereld van buitenmeubilair te vinden zijn. Het hoeft dan ook geen betoog dat het merk tijdens diverse verkenningstochten dit voorjaar onze aandacht wist te trekken.

Een van de zaken die dit jaar opvallend op de voorgrond werd geplaatst door Royal Botania, is de NINIX lounge. Hoewel NINIX als modulaire lijn van loungezeteltjes reeds bestond, werd de familie dit jaar uitgebreid met een nagelnieuwe 2- en 3-zitter.

Het resultaat oogt erg strak, een minimalisme wat deels ook toe te schrijven valt aan het beperken van het aantal steunpunten, waardoor de visuele rust gevrijwaard blijft.

Net zoals de andere producten die onder de NINIX-familie vallen, is flexibiliteit ook bij deze aanvullingen essentieel. Zo heb je de keuze waar je de armsteunen wenst te plaatsen. Op die manier kan je je NINIX Lounge zo opbouwen dat ie perfect blend met het plekje waar je hem plaatsen wilt.

Qua materialen heb je de keuze tussen de roestvrij stalen variant, of een gepoederlakte aluminium versie.

Royal-Botania---Ninix03

Hier bij Decozine.be zijn we vooral fan van de variant waarbij hout wordt gehanteerd. Op die manier krijg je een verrijkend contrast tussen de warmte van het materiaal en het minimalisme van het ontwerp.

Royal-Botania---Ninix04

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook