Studio Macura doet het opnieuw!

Studio Macura doet het opnieuw!

Dat we fan zijn van het Nederlandse Studio Macura kunnen we voor de volgers van dit platform na berichtgeving over de flierenfluitende Leti en het machtig massieve bijzettafeltje Kamen al lang niet meer verbergen.

Maar kan je ons ongelijk geven? Kijk maar, onze liefde voor het label werd dit jaar wederom beloond met opnieuw een prachtig, verfijnd maar vast en zeker ook robuust & handig product, of beter: verzameling van producten. Say hi to Buba, Lala, Vila en Sporo Magnet.

Studio-Macura-Magneet-C

Buba

Studio-Macura-Magneet-4Buba is de verfijnde designuitvoering van het klassieke magneetbord. Je kan de prachtige afgeronde en witgecoate staalstrook kwijt in zowat iedere ruimte van de woning, we durven er ons geld op zetten dat z’n introductie een verfrissend effect zal hebben op de desbetreffende ruimte. Buba is 6 cm breed en 67 cm lang.

Vila

Studio-Macura-Magneet-1Vila is een elegant libelletje van 5 cm op 6, waarin een klein maar krachtig magneetje ingewerkt zit. Tijdens een voorjaarsbeurs konden we zelf ervaren dat Vila zeer aanhankelijk is, althans, toch aan z’n stalen partner Buba.. En eerlijk, als je dan toch voor een esthetisch hoogstaand magneetbord als de Buba gaat, waarom zou je dan ook niet meteen gaan voor de leuke bijhorende magneetjes in tal van kleuren van Studio Macura?

Sporo

Studio-Macura-Magneet-2Magneetjes? Inderdaad, meervoud. Wat het houdt niet op bij libel Vila. Met Sporo had het Nederlandse label eigenlijk al een slakje in z’n aanbod, maar dit betrof enkel een bladwijzer. Door een gelijkaardig magneetje te voorzien als dat van z’n vriendje, zal de magnetische Sporo even hecht blijven hangen aan de Buba. Ook ondanks z’n geringe afmetingen, want Sporo Magnet is slechts 2 cm groot, 3,6 cm lang en 0,8 cm breed.

Lala

Studio-Macura-Magneet-3Met Lala tenslotte breng je, naast Sporo en Vila dat deden voor wat fauna, ook de nodige flora naar je bord. Lala is, in de simpelste zin, een soort proefbuisje (zoals in de chemieles vroeger), waar opnieuw een magneetje aan zit vastgemaakt. Mooi en helder, perfect voor een klein bloemetje in te plaatsen. Je zou hem uiteraard kwijt kunnen aan de deur van de koelkast, mar goed, waarom niet gaan voor het totaalpakket! Lala = mooi. Lala + Sporo + Vila + Buba = FANTASTISCH!

 

Dank je Marko & Ingeborg! Keep up the good work, we kijken alvast uit naar jullie volgende realisaties!

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook