Last van het vallen van het blad? Maak kennis met de Forest familie en leef op!

Last van het vallen van het blad? Maak kennis met de Forest familie en leef op!

Forest is een prachtige lijn van allerhande metalen designs van het merk Sibo Homeconcept. De naam zal de volger van ons zusterplatform Cuizine.be wellicht bekend in de oren klinken. Sibo is dan ook vooral gekend om z’n prachtige serviezen, en talloze producten voor de gedekte tafel. Maar dat het merk ook nog veel meer in z’n mars heeft, moet duidelijkheid worden wanneer je hun aanbod even onder de loep neemt.

Met verschillende bijzettafeltjes (ook deze Fizz is een prachtige versie, en houdt het midden tussen de Sciortino-reeks van Serax en het bijzettafeltje van ComingB), wandklokken, consoles, windlichten, dienbladen, een paraplubak, mandjes en een magazinehouder bewijst Sibo dat z’n actieradius niet per sé beperkt hoeft te blijven tot de keuken of eetkamer.

Sibo Forest

Forest is zo’n prachtig voorbeeld van het kunnen van het Franse merk, met verscheidene gestanste metalen objecten, die telkens die zelfde structuur vertonen, wat een boeiende fragmentatie van het aanwezig licht veroorzaakt. En hoewel de lijn er toch al een tijdje is, weet Forest toch nog steeds op te vallen.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook