Kleurig & geurig grillen het hele jaar door met Lotusgrill

Kleurig & geurig grillen het hele jaar door met Lotusgrill

Een BBQ die je in een mum van tijd aanvuurt en er nog eens super aantrekkelijk uitziet! Dat kan niet anders dan een BBQ van LotusGrill zijn!

Wie zegt dat schoonheid vanbinnen zit, is deze knappe kerel vast en zeker nog niet tegengekomen. Onder het credo ‘less is more’ weet LotusGrill zonder problemen te overtuigen met barbecuetoestellen die getuigen van smaakvol eenvoud in design. Zo is er op het hele toestel slechts één enkele knop terug te vinden.

Hoe werkt deze barbecue?

Het hele systeem is haast kinderlijk eenvoudig. Je vult het houtskoolreservoir met kleine kooltjes, waarna je een klein toefje brandpasta in het schaaltje vlak onder het reservoir aanvuurt. Het reservoir plaats je opnieuw bovenop het schaaltje, en je geeft de ene knop aan de voorzijde van de LotusGrill een kleine draai om het debiet te bepalen.

Gevoed door enkele batterijtjes zorgt een geïntegreerde ventilator vervolgens voor de nodige luchtcirculatie doorheen het houtskoolreservoir. Precies op deze manier slaagt LotusGrill z’n garantie waar te maken: de barbecue in een mum van tijd – naar verluidt slechts 3 minuten! – gebruiksklaar krijgen.

“LotusGrill etaleert met dit toestel z’n smaak voor design, maar ineens ook het streven naar extreem gebruiksgemak”
Dan rijst er nog de vraag hoe het toestel er in slaagt rookvrij te grillen. Ook hierop is het antwoord kinderlijk eenvoudig. Omwille van het feit dat de gloeiendhete kooltjes mooi afgeschermd zitten in een reservoir, kan er geen vet meer op vallen. En dus ook geen hinderlijke rook meer ontstaan…

Dat de eenvoud in gebruik daar niet hoeft op te houden, bewijst LotusGrill door onder meer sleuven in de buitenste behuizing van het toestel te voorzien. Deze zorgen er voor dat de ruimte tussen de binnen- en de buitenschaal wordt geventileerd, en dat deze rookvrije knapperd dus nooit te heet wordt. Een fris voorkomen, maar een warm hart zeg maar… Zo kan je hem ook tijdens het grillen nog verplaatsen naar een beter plekje.

Beschikbare kleuren

Dankzij LotusGrill wordt barbecueën nog leuker! De 6 vrolijke kleurtjes (groen, oranje , antraciet, geel, fuchsia en oranje) versterken nòg meer dat zomerse effect dat barbecueën sowieso al met zich meebrengt.

ALLEKLEUREN

Bovendien hoef je de LotusGrill in vergelijking met z’n klassieke uitdagers ook geen drie Belgische seizoenen meer in de kou te laten staan. Gezien het echt een rookvrij toestel is, kan je hem ook ’s winters binnenin de woning gebruiken voor een heus woonkamer-bbq-party!

Een nauw afgebakende LotusGrill-doelgroep is er niet. Deze barbecue beantwoordt immers aan de wensen en noden van zowat iedereen: mensen met een klein appartement, kampeerders, kotstudenten,… Noem maar op! Bovendien kan je hem door z’n geringe volume en de handige bijgeleverde draagzak ook zonder problemen meenemen op verplaatsing!

Een ding staat buiten kijf: met LotusGrill beleef je gegarandeerd tientallen fijne en vooral lekkere momenten met vrienden en familie!

Klik hier om producten in te laden

LotusGrill-3

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook