Point: de Fatboy-interpretatie van de poef

Point: de Fatboy-interpretatie van de poef

Het Nederlandse merk Fatboy kwam in de nineties zo sterk opzetten met hun ultra-comfortabele zitzakken, dat de merknaam haast een synoniem werd voor het item an sich. De geboekte successen die het merk leek aaneen te rijgen, wist heel wat copycats te verleiden, schaamteloze plagiarissen die vaak probeerden, maar nog vaker faalden in hun pogingen om die kenmerkende Fatboy-kwaliteit ook maar te evenaren.

Maar het merk heeft nog veel meer te bieden dan enkel zitzakken. Wat de poefs betreft, is er onder meer deze Point poef. De katoenen poef is er in tal van klassieke, maar ook hippe frisse tinten. Combineer je enkele kleurtjes in je interieur, in je tuin of op je terras, dan krijg je ineens een heel leuke, vrolijke vibe… En, niet onbelangrijk, net als de Fatboy-zitzakken, kan je ook deze Point erg eenvoudig schoonmaken.

Afmetingen l x b x h: 60 of 120 x 60 x 45 cm

Ontdek hier de andere producten van Fatboy

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook