Op verkenning bij het wonderlijke Kikkerland

Op verkenning bij het wonderlijke Kikkerland

Nee, Kikkerland is helemaal geen parallelle bestemming waarvoor je eerst doorheen een konijnenpijp moet tuimelen om dan pas kennis te kunnen maken met de vele wonderbaarlijke hoofdrolspelers. Hoewel Kikkerland de fantasie prikkelt, is het merk écht, en bovendien ook heel erg toegankelijk!

Humor in naam- en vormgeving

De creatieve geesten van het Amerikaanse Kikkerland-designteam streven bij hun ontwerpen steeds naar een zekere kwinkslag, een vleugje humor dat je eventjes, heel eventjes kan bevrijden van de dagelijkse sleur. De producten, soms functioneel maar nimmer saai, gaan van kantoorartikelen, over klokjes en luidsprekers tot een brede waaier aan keukengerei.

De designs kan je zo gek niet bedenken, maar de designers van Kikkerland duidelijk wel. Een minuscuul Scandinavisch-aandoend laddertje als juwelenhouder, een klein bijltje als theebuiltje (‘een theebijltje’ dus?), een vervaarlijk samoeraizwaard dat je kan openklappen tot paraplu of een beertje om bierflesjes mee te openen (‘the Bear Bottle Opener’). Bij Kikkerland staat duidelijk geen rem op fantasie, zowel op vlak van vormgeving, als qua naamgeving, zoveel is duidelijk!

We hopen je in de toekomst nog meer van die spraakmakende grappige en goed uitziende producten te presenteren!

 

 

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook