Nu even ‘concrete’! Wat vind jij van deze Fatboy Concrete Seat?

Nu even ‘concrete’! Wat vind jij van deze Fatboy Concrete Seat?

Voor wie al véél te lang twijfelt welk meubilair te kopen: het is tijd om ‘concrete‘ te worden!

In tegenstelling tot wat men zou durven vermoeden, is dit meubelstuk met de look & feel van zo’n echte betonnen bouwblok een heus lichtgewicht. Door de no-nonsense vorm en z’n afmeting is de Fatboy Concrete Seat prima te gebruiken als kruk in de woonkamer of eettafel, maar evengoed als handig bijzettafeltje.

Fatboy Concrete Seat

Ook in de tuin of op het terras zullen deze opvallende stukken zeker niet misstaan. En ze zullen ook blijven staan, want door de Concrete Seat op te vullen met zand, zal ie voor geen meter wijken. Of toch niet wanneer jij dat niet wilt!

Fatboy Concrete Seat

Creëer een unieke bank door kleuren (grey, light grey, brown, taupe of white) te combineren, of zet ze als losse krukjes rondom het kampvuur of de vuurmand voor eindeloze zomeravonden. Met de speciale kussentjes in tal van kleuren geef je de Fatboy Concrete Seat tenslotte die laatste persoonlijke toets en laat je hem opvallen in je interieur (of tuin)!

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook