Kvadrat levert perfecte aanvulling op kleurkeuzes van FEST Amsterdam

Kvadrat levert perfecte aanvulling op kleurkeuzes van FEST Amsterdam

FEST Amsterdam is het geesteskind van Femke en haar broer Steven Furnée (Fe-St quoi!), die opportuniteiten zagen in het aanbieden van betaalbaar uniek designmeubilair voor wie z’n eigenste originele thuisnest nastreeft, en hoger mikt dan Ikea maar voor wie high-end design onbereikbaar is.

Met enkele schitterende ontwerpen als katalysator, ging het voor de Nederlandse onderneming steil opwaarts. En dat het de zaakvoerster nog steeds menens is, bewijzen de partnerships die FEST Amsterdam recent wist op te zetten.

Zo lanceerde het merk met onder meer de Cirque bijzettafel recent nog een limited edition van de hand van Floris Hovers, maar wist het ook het Deense Kvadrat te strikken om de prachtige stoffen te voorzien voor de populaire Dunbar-bank. Er werd geopteerd voor de wollen collectie Hero van de Spaanse Patricia Urquiola, een keuze die de sofa een zekere warme uitstraling weet te bieden. Hero kent met z’n vrouwelijke maar sportieve kleuren een breed toepassingsgebied, en weet door z’n structuur de rijke vorm van meubels nog meer in de verf te zetten.

Kvadrat-Hero

Bovendien zijn de kleuren van deze geweven Kvadrat-stof ook een perfecte aanvulling op de bekledingen die FEST Amsterdam reeds in het portfolio had, met name diep groen, aards rood, oker geel…

De gehele collectie en gewaagde doch geslaagde keuzes voor stoffen zijn een teken aan de wand dat het aura rondom het Nederlandse merk nog steeds niet aan het tanen gaat, maar blijft toenemen… En daar zien we ook niet zo snel veranderingen in komen gezien de huidige samenwerkingen…

Foto inleiding © Binti Home

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook