Keyker: mooi design voor de vergeetachtige ijdeltuit

Keyker: mooi design voor de vergeetachtige ijdeltuit

Geef het maar eerlijk toe, ook jij werpt nog vlug een blik in de spiegel voor je erop uittrekt. Maar waar zijn je sleutels nu weer gebleven? Om dit probleem te verhelpen, en je ineens ook een oplossing voor je instant ijdelheid aan te reiken, heeft het Nederlandse Puik Art deze Keyker.

Keyker2

 

Het product (het dankt de naam aan een samentrekking van de woorden ‘kijker’ en het Engels voor sleutel)  is een zeshoekige spiegel, waarvan één derde wordt ingenomen door een magnetisch bord. Ideaal voor je sleutels tegenaan te hangen dus, of, waarom ook niet, om enkele geheugensteuntjes aan op te hangen! Keyker, een ontwerp van Mas Peters, is er in zwart of turquoise en meet 60 x 52 x 3 cm.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook