JON houdt twee voeten op de grond en biedt functioneel design

JON houdt twee voeten op de grond en biedt functioneel design

Steeds vaker staan werkgevers toe om van thuis uit te werken. Maar niet zelden ontbreekt het men aan een extra kamer in de woning om een afzonderlijke kamer in te installeren. Een attractief bureaumeubel dat probleemloos in de living kan worden geplaatst is hierbij een perfecte tegemoetkoming.

Met JON home office heeft het Limburgse designlabel Moome, ontsproten vanuit het zitmeubellabel Indera, een dergelijke oplossing voorhanden, en wat voor een! Hoewel JON allerminst veel plaats nodig heeft, slaagt hij er in zijn bescheidenheid toch in groots te zijn.

Moome Jon Home Office

Decozine kon het ontwerp spotten tijdens de Biënnale Interieur 2014, en de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we er onmiddellijk weg van waren.  De JON home office is er in vier afmetingen: 100, 130, 160 of 190 cm breed, telkens met een eiken bureaublad en een gepoederlakt eiken onderstel. Een onderstel dat nota bene slechts uit twee poten bestaat…

Naast de home office trekt Moome het JON-design ook door naar een tafel, bank (of tv-meubel, zoals u verkiest), bijzettafeltje en kruk, bijna allen voorzien van slimme opbergoplossing waardoor weinig tot geen ruimte verloren gaat! Zo kan de bovenzijde van de kruk ook gebruikt worden als opdienblad. Of hoe design zeker ook functioneel kan zijn!

Consumentenadviesprijs:
– JON home office: vanaf € 740
– JON chair: vanaf € 250
– JON stool & tray: € 225 (kruk) en € 120 (opdienblad)
– JON bench: vanaf € 30

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook