Me2 Mirror spiegelkast toont je een revolutionaire ommekeer

Me2 Mirror spiegelkast toont je een revolutionaire ommekeer

Filmpjes, foto’s – al dan niet selfies –  en ‘s morgens in de spiegel… Dat zijn de momenten waarop je jezelf kan zien. En dan nog niet volledig! Altijd zie je maar een deel van jezelf. Daar hebben partners Deknudt Mirrors en Alke nu wat op gevonden met de revolutionaire Me2 Mirror spiegelkast.

Alke Me2 Mirror

De Me2 Mirror mag er dan, met uitzondering van zijn strakke design, wel uitzien als een gewone spiegel, hij heeft veel meer te bieden dan zijn klassieke variant.

Rare kronkels om toch maar een goed zicht te krijgen op jouw achterhoofd, nek of rug zijn voltooid verleden tijd. De Me2 Mirror koppelt immers design aan technologische innovaties in de vorm van een hoge kwaliteitscamera, geïntegreerd langs de binnenzijde van het linkerpaneel.

Zo worden beelden van jouw achterzijde realtime getoond op een naadloos ingebouwd scherm langs de binnenzijde van het rechterpaneel.

Alke Me2 Mirror - Eenvoudig instelbaar

Functionele led-verlichting resulteert in een perfect zicht op je achterhoofd, nek en rug. Bovendien is het systeem erg gebruiksvriendelijk. Zowel camera als scherm treden onmiddellijk in werking wanneer je de deuren van de spiegel openklapt.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook