Fatboy zet 2016 in met licht & kleur

Fatboy zet 2016 in met licht & kleur

De kop is er af, de eerste voorjaarsbeurs hebben we alweer achter de kiezen. Net als steeds keken we ook bij de voorbije uitgave van de Parijse vakbeurs Maison & Objet weer stevig uit naar wat Fatboy voor ons (en vooral ook jullie) in petto had. Onze hoge verwachtingen bleken in ieder geval opnieuw gegrond, en werden net zoals bij vorige ontmoetingen met het mooie merk weer ingelost.

Poef! Boenk erop!

Niet zelden worden beurzen gebruikt om prototypes te pitchen aan het grote publiek. Een van de eyecatchers waar Fatboy in januari mee uitpakte, was een gigantisch zitmeubel voor zowel binnen als buiten, compleet met eigenzinnige Fatboy-print. Een prototype is het al lang niet meer – het stuk zit al in verregaande staat van commercialisering – maar toch wordt het voor particulieren zoals u en ik nog even wachten om deze ronde gezonde schoonheid binnen te kunnen halen.

Fatboy-MO2016-2

Fatboy komt dit voorjaar ook met enkele nieuwe parasols in die typische gesatureerde kleuren waar het merk toch al enkele jaren – denk maar aan de zitzakken waar het merk naam & faam mee maakte – lijkt op gepatenteerd te zijn. De designers van het merk hebben zich uit de naad gewerkt om ook een creatieve opdruk te voorzien, vanuit de visie om saaiheid te verdrijven van het terras of gazon. Missie geslaagd lijkt ons!

Let there be light! Aaaah!

Last but not least komt er, na de geboekte successen met de geroemde Edison The Petit-lampjes, een hangende verlichtingsvorm vanuit Nederland aangewaaid. Het lampje, dat Fatboy-gewijs ook een aparte naam zal meekrijgen (Lampie-on), zien we binnenkort zwoele zomeravonden verlichten met haar gezellige zachte schijnsel. Naast de standaardversie, komt er ook een luxeuitvoering waar een ‘cappie’ bijzit, een goudkleurige cover die de Lampie-on een extra cachet geeft. Of de cappies voor dit lampje, naar analogie van de Edison-lampjes, navolging zullen krijgen, daar moeten we je het antwoord voorlopig schuldig op blijven…

Fatboy-MO2016-4

Anders dan bij de Edison The Petit zal je deze Lampie-on niet meer met een stroomkabel hoeven op te laden, maar kan je ze simpelweg in een laadstation klikken. Praktisch! Het mag duidelijk zijn dat Fatboy zowel esthetiek als functionaliteit hoog in het vaandel draagt… (En dat het merk zich ook steeds beter weet te profileren inzake verlichting, met Edison, Transloetje, CandyOfNie en nu dus ook Lampie-on als exponenten!

Kan je ook niet wachten tot deze producten er zijn? Wees gerust, volg Decozine.be en je bent geheid de eerste de op de hoogte wordt gebracht!

Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook