Deze Didier toont zich speels maar bovenal ook polyvalent

Deze Didier toont zich speels maar bovenal ook polyvalent

Speels en multifunctioneel, met een Scandinavisch-aandoende x-factor. Zo kunnen we de Didier van het Franse Stamp Edition omschrijven.

Speels

De speelsheid vloeit voort uit het feit dat de Didier met wat fantasie (iets waar ondergetekende zeker genoeg van heeft) wel iets lijkt weg te hebben van een grappig huisdiertje, zij het dan een piratenvariant met houten pootjes.  Echter is Didier wel een stuk cleaner in vergelijking met standaard donzige huisgenoten.

Stamp-Didier03

Multifunctioneel

Z’n multifunctionaliteit dankt Didier aan z’n brede inzetbaarheid. In principe is het mooie meubelstuk opgevat als magazinehouder, wat evenwel niet impliceert dat z’n tendienstestelling daar hoeft op te houden. Hij kan immers ook fungeren als handig bijzettafeltje, of, zelfs als krukje in het geval van plaatsgebrek. En uiteindelijk kan je er ook meer in kwijt dan louter magazines. Een fleece dekentje of een kussen, noem maar op…

Stamp-Didier02

Z’n Scandinavische look dankt Didier dan weer aan z’n mooi afgeschuind oppervlak, in zwart, wit of grijs, iets wat perfect contrasteert met de vier mooi ronde eikenhouten poten. Didier meet 60 op 30 op 45 cm.

Klik hier om producten in te laden

U bent handelaar en geïnteresseerd in dit merk? Neem hier contact op met de verdeler!

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook