De Lloop hanglamp, een opvallende verschijning

De Lloop hanglamp, een opvallende verschijning

Eenvoudige interieurproducten, waarbij bestaande elementen de boodschap versterken. Zo kan men de collectie van label Vij5 bestempelen. Een mooi voorbeeld is de koperen Lloop (of Llus in het Nederlands) hanglamp, die langs de binnenzijde gepolijst wordt afgewerkt. Ook langs de buitenkant kan men kiezen voor een glanzende koperen finishing, al heeft men met mat wit, mat blauw, mat lichtgrijs of matzwart nog voldoende klassevolle alternatieven. De combinatie van het glanzende reflecterende koper en de matte kleur langs de buitenzijde geeft een fris resultaat en een warme kleurtemperatuur.

De Lloop hanglamp van Vij5

De hoogte van de lamp, een design van ontwerpduo Nathan Wierink & Tineke Beunders, valt eenvoudigweg aan te passen door het snoer in een lus doorheen een van de twee bijgeleverde houten klosjes te steken. Hoe groter de lus, hoe hoger de lamp dus! Vandaar dan ook de naam: de Lloop of Llus-lamp. En niet onbelangrijk, het snoer is telkens voorzien van dezelfde kleur van de buitenzijde van de lamp.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook