Prille liefde tussen BuzziSpace en Kvadrat

Prille liefde tussen BuzziSpace en Kvadrat

Op de jongste editie van Maison & Objet (en ook op 100% Design in Londen) werd ons bevestigd wat we in feite al wisten: BuzziSpace is hòt! Het Belgische merk kon al langer bekoren met z’n vaak prachtige geluidsabsorberende kantoormeubelen, maar toont zich nog steeds razend ambitieus.

Het merk gelooft sterk in samenwerkingen, en ging daartoe recent nog een samenwerking aan met Kvadrat. De Deense stoffenexpert nam de bekleding van verschillende ontwerpen van BuzziSpace voor z’n rekening. Het resultaat is verschillende zetels in felgekleurd en duurzaam textiel in Memphis-stijl, een opvallende match die onder meer te ontdekken viel tijdens A.track bij Concept Gallery.

 

BuzziSpace5

Opdrachtgever als matchmaker

Opvallend: dit mooie koppel kwam blind date-gewijs tot stand. Het was immers de Weense Erste Bank die beide partijen samenbracht. Als een volleerde matchmaker stond die instantie er immers op dat BuzziSpace de meubels zou leveren en Kvadrat de stoffen. De waardes die beide bedrijven vertegenwoordigen – duurzaamheid, kwaliteit en internationale ambitie – bleken in ieder geval al overeen te stemmen. Het resultaat werd uiteindelijk zo bevredigend, dat het de deur openzet voor een long term partnership tussen deze Belgisch-Deense connectie.

BuzziSpace6

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook