Bonk er op, deze bangelijke Bonk-bank!

Bonk er op, deze bangelijke Bonk-bank!

Atelier Bonk is de creatieve vonk tussen grafisch kunstenaar Stefaan ‘Strook‘ De Croock en het interieurlabel Interror. Het jonge bedrijf weet als geen ander hedendaagse technologieën, zoals het lasersnijden van plaatmateriaal, op zo’n manier in te zetten dat de uiteindelijke vertaling van het ‘Strook-spinsel’ het eindproduct een bijna poëtisch kantje biedt.

Neem nu de Bonk Bench. Het lijkt wel of Keith Haring himself zich even liet gaan op het gepoederlakte staal. Maar laat je geen rad voor de ogen draaien, deze bijna psychedelische realisatie komt wel degelijk van de hand van een Vlaams partnership.

Bonk-Bench-2

De Bonk Bench is na z’n marktintroductie in 2012 intussen aan zijn derde versie toe. En waar er bij de tweede versie nog meer staal werd weggelaserd in vergelijking met de eerste ontwerp, opteert men bij de meest recente versie voor een half effen, half uitgesneden design. Het resultaat mag er, mede dankzij de zacht afgeschuinde randen, zeker wezen!

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook