Bolle Bebop van Durlet: degelijk maar ook speels

Bolle Bebop van Durlet: degelijk maar ook speels

Deze Bebop, voor het eerst gepresenteerd tijdens meubelbeurs IMM in 2014, is het eerste geesteskind ontsproten uit de samenwerking tussen de Duitse designer Sven Dogs en de West-Vlaamse label Durlet uit Izegem.

Durlet - Bebop Sven Dogs2

Het opvallende ontwerp kan je kneden naar je eigen interieur, door te spelen met de vele stof- en ledersoorten die verkrijgbaar zijn. Zo is het perfect mogelijk om voor de zitting te gaan voor een opvallend stofje, maar de rugleuning te tooien in een contrasterende ledersoort.

Durlet - Bebop Sven Dogs3B

En, niet onbelangrijk, de bolle Bebop ziet er niet alleen goed uit, ook het zitcomfort is excellent en de rugleuning biedt meer dan voldoende steun. Maar wie geen steun nodig heeft, kan ook kiezen voor een Bebop zonder rugleuning.

Consumentenadviesprijs: vanaf € 1280

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook