Vliegend tapijt Fatboy

Vliegend tapijt Fatboy

Om een picknick zo comfortabel te maken, komt een groot laken goed van pas. Fatboy, gekend van zijn outdooraccessoires met steeds een leuke touch, heeft hiervoor de perfecte kandidaat: ‘de picnic lounge’. Klaar om te vliegen?

Fatboy-Picnic-03

Gigantisch tapijt

Fatboy-Picnic-02Een gigantisch groot picknickkleed met het patroon van een Oosters (vliegend?) tapijt. Het kleed wordt vergezeld van vier grote punaises om het stevig aan de grond te kunnen vastmaken. Ook in het midden is er een groot gat voorzien om er een parasol in. Zo kan je steeds beschermd uit de zon de hele dag van al dat lekkers.

Achter het grote label van Fatboy, schuilt een handig opbergzakje voorFatboy-Picnic-04 sleutels of mobiele telefoon. Faboy denkt aan alles! Er is zelfs een speciaal borsteltje om ongewenste vuiligheden weg te vegen voorzien. Ben je klaar met picknicken? Dan rol je in een mum van tijd het kleed op en je bent klaar om te vertrekken. De handige draaglus laat je toe om de mat rond je schouder te dragen.

Het kleed is vuil-en vochtafstotend en gemakkelijk te reinigen met lauw water en zeep.

Ontdek ook de andere producten van Fatboy

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook